fbpx

Orimattilaan etsitään kahvilatyöntekijää

Lammin UH cover

Etsimme nyt Orimattilan uimahallin kahvilaan työntekijää tehtävänään kahvila- ja kassapalvelut! 

TG Klubben Oy on urheilualan monitoimiyritys, joka vastaa noin 20 suomalaisen uimahallin päivittäisestä toiminnasta. TG Klubben Oy aloitti toimintansa uimavalvontapalveluiden tuottamisesta, josta luonteva jatkumo eteni kassa- ja kahvilapalveluiden tuottamiseen. TG Café -kahviloita on tällä hetkellä 11 kappaletta ja ne sijaitsevat suosittujen liikuntapaikkojen yhteydessä. Orimattilan uimahallin lisäksi muita kohteita ovat Ahveniston-, Hämeenlinnan-, Nastolan-, Lahden-, Lammin-, Lohjan-, Keravan-, Järvenpään -, Tesoman- ja Oriveden uimahallien kahvilat. 

Nopeus on valttia - työt alkavat heti uimahallin auettua!  

Etsimme aurinkoista asiakaspalvelijaa, joka on valmis aloittamaan työt heti, kun koronatilanne helpottaa ja uimahalli saa luvata avata ovensa. Työ on itsenäistä ja vastaat omalta osaltasi Orimattilan uimahallin kahvila- ja kassapalveluista, joten haemme ensisijaisesti vastuunsa kantavaa henkilöä. Työvuorot ovat sidoksissa uimahallin aukioloaikoihin, jotka painottuvat arki-iltoihin sekä lauantaipäivään. Työvuoroja on viikossa yhteensä 34,5h. 

Menestyksen avaimet

  • Kyllä onnistuu -asenne! Työt tulevat valmiiksi vain tekemällä ja hommiin pitää tarttua oma-aloitteisesti 😉
  • Valmius itsenäiseen työhön – Vuorossa ollessasi vastaat uimahallin kassa- ja kahvilapalveluiden toiminnasta. Saat toki tehtävään kattavan perehdytyksen sekä kokeneen esimiehen tueksesi.  
  • Aurinkoinen asiakaspalvelu – Erinomainen asiakaskokemus syntyy ammattitaidolla ja aidolla hymyllä
  • Kokemus kahvilapalveluista – Arvostamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alasta sekä hygieniapassia, mutta oikean henkilön koulutamme tarvittaessa tehtävään!
  • Markkinointihenkisyys - Omalla panoksellasi voit vaikuttaa kahvilan markkinointimateriaaleihin sekä kasvattaa kahvilan somenäkyvyyttä paikallisesti. Tukea tehtävään saat taustatiimiltä sekä parhaat vinkit muista kohteista!

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen työympäristön Orimattilan suosituimmassa liikuntapaikassa
  • MaraTES -palkkauksen ja 34,5h viikkotyöajan uimahallin ollessa avoinna
  • Joustavan yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön

Kiinnostuitko? Muista ainakin nämä asiat hakemuksessa!

Jos koet olevasi oikea tyyppi Orimattilan kahvilaan, toimi nopeasti paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja työpaikasta antaa kohdevastaava Meri Rintama 050 433 6900 tai (meri.rintama(ät)uimavalvonta.fi). Hakuaika päättyy viimeistään 7.2.2021.

Lähetä hakemus ja cv mahdollisimman pian osoitteeseen: hakemus@tgklubben.fi
Muista lisätä seuraavat asiat hakemukseen:
- nimesi
- puhelinnumerosi
- sähköpostiosoiteesi
- toivomasi työskentelykohde
- mistä sait tiedon työpaikasta