fbpx

Kangasalan kahvilaan palkataan kaksi kahvilatyöntekijää

Avoin työpaikka Kangaslan uimahallin kahvila

Haku on päättynyt. Saimme paljon hyviä hakemuksia, mistä johtuen paikat täytettiin ennen hakuajan umpeutumista. Kiitos kaikille kiinnostusta osoittaneille! 

TG Klubben Oy on urheilualan monitoimiyritys, joka tuottaa palveluita 16 suomalaiseen uimahalliin. Vuonna 2017 kahvila- ja kassapalveluita toteutetaan viidessä eri kohteessa: Ahveniston maauimalassa, Hämeenlinnan-, Järvenpään-, Lammin- ja Kangasalan uimahalleissa.

Kangasalan uimahallin kahvioon etsitään kahta osa-aikaista kahvilatyöntekijää. Lue lisätiedot alta ja laita hakemus tulemaan!

HYVÄ TYYPPI SAA PAIKAN!

Kahvilan tiimiin haetaan kahta aurinkoista asiakaspalvelijaa, jotka ovat valmiita käärimään hihat ja laittavat tuulemaan! Merkityksellistä on, että porukka viihtyy hyvin keskenään, joten haemme ensisijaisesti erinomaisesti ihmisten kanssa toimeentulevia tyyppejä.

MENESTYKSEN AVAIMET

  • Kyllä onnistuu -asenne! Työt tulevat valmiiksi vain tekemällä ja hommiin pitää tarttua oma-aloitteisesti 😉
  • Tiimipelaaminen –Meillä on hyvä henki ja haluamme porukan viihtyvän jatkossakin mainiosti keskenään!
  • Aurinkoinen asiakaspalvelu – Erinomainen asiakaskokemus syntyy ammattitaidolla ja aidolla hymyllä
  • Kokemus kahvilapalveluista – Arvostamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alasta sekä hygieniapassia, mutta oikean henkilön koulutamme tarvittaessa tehtävään!

TARJOAMME SINULLE

  • Mielenkiintoisen työympäristön Kangasalan uimahallissa
  • Osa-aikaisen työsuhteen ja Marava TES -palkkauksen
  • Energisen ja nuorekkaan tiimin sekä joustavan yrityskulttuurin
  • Työsuhde-etuna hyvät liikuntamahdollisuudet

KIINNOSTUITKO?

Koetko olevasi oikea tyyppi kahvilan energiseen tiimiin? Lähetä hakemus ja vapaamuotoinen cv osoitteeseen hakemus@tgklubben.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haku päättyy 8.11.2017. Lisätietoja työpaikasta antaa Kangasalan kahvilan kohdevastaava Jonna Pulkkinen 0443090693